Bygherre
Familie på 4
Type
Renovering og ombigning
By
Rødovre
Projektet
Hovedprojekt

Villa Viemose

Familien bestående af forældre og to små børn på hhv. 2 og 3 år købte det charmerende men samtidig trængende hus fra 1930'erne - beliggende i Rødovre.

Vi har hjulpet familien med at få realiseret deres ønsker og drømme i forhold til det budget som de kunne råde over.

Vores kræfter er brugt på at indrette huset med så lidt spildareal som muligt. Totalrenoveringen bestod af nedrivning af al eksisterende gulvkonstruktion, indvendige vægge og lofter i kælder, stueplan og på 1. salen.

Udover det arkitektoniske fokus på projektet, er der, af vores byggerådgiver, taget højde følgende:

Nye kloakledninger samt afløbsinstallationer i køkken og bad, nye vand og varme røre samt nye gulvvarme røre, nye el-ledninger og komplet elinstallationer, dræn rundt om huset, dræn indenfor under  kælderen, ny pumpestation mod skybrud og oversvømmelse mm.

Samtlige konstruktioner som f.eks. ydervægge, lofter, tage, vinduer og døre er udskiftet til tidssvarende og jf. gældende bygningsreglement.

Samtidig med totalrenoveringen skulle huset moderniseres til en minimalistisk stil. Det åbnede op for muligheden for at opføre flere kvadratmeter på 1. salen og dermed få flere værelser samt et nyt badeværelse på 1. sal.

Husets ydervægge er blevet efterisoleret med et special produkt sammensætning fra Baumit - Europas bedste facadeisolerings system -som med sine unikke egenskaber kan tillade halv så store tykkelser. Alt dette på baggrund af vores uddannede energikonsulents forarbejde og beregninger for at skabe et bæredygtigt samt energivenligt hus.

Kort sagt kan Villa Viemosevej sidestilles med et nyopført hus, både i stil, energi, omtanke, bæredygtighed, økonomisk tanke og med harmoni for den måde rummene er opdelt på.